Kerstwens & Nieuwjaarsreceptie

Het bestuur van DOT wil alle leden, ouders, supporters en vrijwilligers een hele fijne kerst wensen! Geniet van de dagen, de mensen en het heerlijk eten!

 

Wij wensen iedereen ook een gelukkig, gezond en zeker ook een sportief 2018!

 

Wij willen jullie graag persoonlijk een gelukkig nieuwjaar wensen op maandag 1 januari, op de nieuwjaarsreceptie, van 16.00 tot 19.00 in het clubhuis van onze fantastische club. Vanaf 17.30 zal de keuken ook open zijn voor frietje of een snack!

 

Tot 1 januari!

Ellen Haverkate versterkt selectie KV DOT

We zijn blij dat we, net voor de start van het seizoen, verzekerd zijn van de diensten van Ellen Haverkate. De 31e jarige ervaren korfbalster komt over van het Eindhovense DSC.

Ellen begon op haar 7e met korfballen bij HKC in Hengelo. In haar studententijd stapte ze over naar studentenkorfbalvereniging Atilla, maar al snel kwam ze terecht bij DSC. Daar speelde ze o.a. een jaar in de selectie en leerde ze de fijne kneepjes van het vak.

Ellen is samen met haar vriend en drie kinderen in Berghem gaan wonen en wil daarom graag bij onze vereniging komen korfballen. Naast haar hobby's hardlopen, kamperen, tekenen/schilderen en lekker eten met vrienden is Ellen nog druk met het afronden van haar studie landschapsontwerper. Mocht je dus je tuin eens flink onder handen willen nemen, dan mag je haar altijd aanspreken.

Ellen geeft aan een goede eerste indruk te hebben van de club en heeft er veel zin in! Daarnaast wil ze graag nieuwe mensen leren kennen.

Wij zijn erg blij met de versterking. We zijn vorig jaar gepromoveerd naar de 1e klasse, een dame met ervaring op hoger niveau is dus een welkome toevoeging. Ellen, welkom bij onze vereniging en veel succes!

Arts maakt overstap naar gepromoveerde DOT

Het Osse DOT heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Diede Arts.

Zij komt over van het Oijense MOSA’14. De tweeëntwintigjarige Arts wil zichzelf graag verder ontwikkelen en maakt daarom de stap naar de selectie van het gemengde DOT.

 

Arts vertelt “Vanaf mijn zesde korfbal ik al bij MOSA’14 (voorheen OVC), dat maakte de keuze niet echt makkelijk. Bij MOSA’14 speel ik nu al een aantal seizoenen in het eerste, waardoor ik nu toe ben aan een volgende stap”.

De technische commissie van DOT is blij met de komst van Arts en hoopt dat ze haar ambities bij DOT kan verwezenlijken. Zij geven aan “Wij zorgen voor de faciliteiten waardoor spelers zich optimaal kunnen ontwikkelen binnen onze selectie. We hopen dat ook Diede dit als positief gaat ervaren en wensen haar veel succes en plezier bij onze vereniging”.

 

Diede studeert op dit moment Pabo en is aan het afstuderen. In haar vrije tijd houdt ze ook van een feestje en laat dat nou iets zijn waar we bij DOT, naast het korfballen, ook wel van houden!

 

 

Diede, welkom bij onze vereniging!

Korfballers DOT behalen kampioenschap en promoveren naar de eerste klasse

In de laatste speelronde van de competitie behaalde DOT het kampioenschap in de tweede klasse. Het team van Petra Steenhuis kwam in de beginfase op een 2-0 achterstand tegen degradant Klimop, maar trok dit snel recht. Met de rust had de Osse formatie al een ruime marge van zes goals (6-11). Na rust sputterde de ploeg uit Asten nog wat tegen, maar echt in gevaar kwam DOT niet meer. Einduitslag : 14-19. Topscoorder en sterkhouder was Michel Heesbeen met zes treffers. Met het kampioenschap promoveert DOT naar de eerste klasse.

 

 

Alle supporters bedankt voor jullie aanmoediging dit seizoen en al helemaal voor het meereizen naar Asten en het feestje achteraf in de kantine! We hopen jullie volgend jaar ook weer te zien langs de lijn!

Ook derde edititie Giga Kangoeroe Klupdag een succes!

Ook derde editie Giga Kangoeroe Klupdag een succes!

 

Woensdag 10 mei hielden we onze Giga Kangoeroe Klupdag.

Na opnieuw een intensieve voorbereiding, gingen we dan eindelijk van start!

We begonnen al om 7.00 uur in de kou om alles klaar te zetten. Toen we begonnen scheen ze zon heerlijk en was het heerlijk weer!

De kleuters van de basisscholen In Balans, Kleine Wereld, Sterrebos en Teugelaar doorliepen een spellenparcours.

Zij kregen daarbij hulp van leerlingen van het Hooghuis locatie Stadion (richting Sport, Dienstverlening en Veiligheid).

Opnieuw bedachten we als organisatie verschillende nieuwe spellen en met succes. Zo hadden we dit jaar een kruiptunnel en ontworpen we kleine katapulten.

Alle kleuters genoten zichtbaar van de spellen, maar ook van de ranja, ijsjes, koeken, bananen en appels.

Verschillende ouders kwamen een kijkje nemen en waren zeer enthousiast over onze organisatie.

Kortom een geslaagde dag waarin we onze vereniging weer van de positieve kant hebben laten zien!

 

We hopen de komende weken op de instroomtrainingen van de kangoeroes nog nieuwe kleuters te mogen verwelkomen.

Ook willen we al onze vrijwilligers en sponsors bedanken! Natuurlijk ook een compliment voor de leerlingen van Hooghuis locatie Stadion voor hun enthousiasme!

 

Super dat we dit als vereniging neer kunnen zetten! Echt iets waar we trots op mogen zijn!

0 berichten

Loes en Will van Aanholt ontvangen lintje!

Afgelopen woensdag 26 april 2017 ontvingen Loes en Will van Aanholt een koninklijke onderscheiding, tijdens de ‘lintjesregen’ in de gemeente Oss.

 

De korfbalvereniging DOT heeft dit voor hen aangevraagd voor de vele jaren dat zij actief voor DOT zijn geweest: o.a. als jeugdtrainer, als bestuurslid, commissielid en natuurlijk als vrijwilliger achter de bar.

Ook buiten DOT zijn zij als vrijwilliger actief bezig: Loes bij de Ministerhof en Will o.a. bij de Groene Poort.

 

Wij hopen dat zij een geweldige en bijzondere dag hebben gehad!

0 berichten

Vrienden- en vriendinnentraining 10 mei

0 berichten

Verslag NK B1

Afgelopen zaterdag was het dan zover: het NK waar onze B1 aan mocht deelnemen.

Twee volle bussen vertrokken om 8.30 uur naar Dordrecht. Er werden volop liedjes gezongen.

Eenmaal in Dordrecht aangekomen werden de trommels, vlaggen en spandoeken klaargezet en opgehangen.

Langzaam droop er nog meer publiek van DOT binnen die zelf met de auto waren gekomen.

De Teams werden voorgesteld. Luid applaus vanaf de DOT-kant bij het voorstellen van onze B1.

De eerste drie wedstrijden in de poule werden verloren, waardoor de B1 uiteindelijk om de 7e plaats mocht spelen en wel tegen Tempo B1.

Als snel kwam Tempo voor, maar DOT bleef vechten en uiteindelijk werd er een ruime overwinning geboekt!

Daarna is er nog een feestje gebouwd in onze kantine. Wij zijn namelijk trots op de prestaties van onze B1!

 

Goed om te zien dat er veel publiek is meegereisd, dat laat zien dat onze club leeft! Daar zijn we erg blij mee!

0 berichten

DOT wint in Veldhoven

In een gewijzigde opstelling won DOT met 14-19 van SDO. Patrick begon langs de kant doordat hij ziek was geweest. Gelukkig heeft DOT een sterke selectie waardoor dit goed op te vangen was.

Deze wedstrijd is helaas niet echt noemenswaardig geweest. SDO was simpelweg niet goed genoeg om het DOT echt moeilijk te maken deze wedstrijd. Scorend lukte er niet veel, waardoor DOT de partij relatief makkelijk won. Enige noemenswaardigheid was dat Bouwe heer en meester was in de korfzone en ook aanvallend zich liet gelden. Hij zou de wedstrijd eindigen met 6 goals. DOT is al volop in de voorbereiding voor het aankomende buitenseizoen, waar het nog volop meedoet voor het kampioenschap.
Laten we het zaalseizoen goed eindigen door tegen movado de laatste wedstrijd goed af te sluiten.

 

Tot dan!!!

0 berichten

DOT F1 Kampioen!

F1 kampioen!

 

 

De tweede kampioen van dit zaalseizoen is onze F1! Zij wonnen zaterdag uit van SGV F1. Van harte gefeliciteerd. 

0 berichten